И не си мислете, че на някой ще се размине.

...
И не си мислете, че на някой ще се размине.
Коментари Харесай

Борисов към министрите: Не си мислете, че на някой ще му се размине

" И не си мислете, че на някой ще се размине. Много ясно сме се разбрали! Така че, не пилейте времето! " - с тези думи министър- ръководителят Бойко Борисов порица министрите поради забавянето на работата по въвеждане на електронна замяна на документи в администрацията, се вижда от част от стенограмата от държавното съвещание.

Премиерът реагира откакто заместникът му Томислав Дончев приканва министрите да се намесят персонално в процеса, с цел да се форсира работата. От думите на Дончев се схваща, че до момента единствено една трета от администрациите са почнали да си обменят документи онлайн, от териториалните администрации – една, от регионалните администрации и общините – под половината. Срокът за въвеждане на електронен документооборот в администрацията е ноември тази година и по думите на Дончев няма настройка той да бъде продължен.

" Много ясно сме се разбрали и това, че месец-два не ви занимах с тематиката, не значи, че е отпаднало. Едно от първите три неща, за които сме се разбрали и в обединението, е електронното ръководство като най-практическата мярка в битката с корупцията, с това, което мъчи хората ", поддържа го и министър председателят.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР