И най-вероятно е престоял там три дни, хвърлен до стена,

...
И най-вероятно е престоял там три дни, хвърлен до стена,
Коментари Харесай

Смразяващи Кръвта Разкрития За Убитата Николина Маринова, Която Беше Открита Без Долнище На Плажа! Ужас, Младата Жена Е Била

И най-вероятно е прокиснал там три дни, хвърлен до стена, написа в. „ Телеграф “. На тялото се натъкнала немска туристка, която тичала за здраве край плажа. Изведнъж обаче пред очите й се посочило тялото на дамата, голо от кръста надолу и подпряно на циментова ограда.

Първоначално германката помислила, че това е пияна или дрогирана жена, само че по-късно открила, че е мъртва, и извикала полиция. Първият обзор на убитата Николина бил изработен от екип от патолози на болничното заведение в Катания, отпред с доктор Каталдо Рафино. Лекарите установили голям брой рани по главата, които най-вероятно са били провокирани от блъскането в твърда повърхнина или удар с тежък предмет. Цялото й лице, по което имало дребни прорезни рани, било покрито с кръв, косите й били също сплъстени от кръв. Докторите не открили следи от полово принуждение върху Маринова, което вероятно би предхождало убийството.

По-точна информация за аргументите за гибелта на сънародничката ни се чака след плануванаъа за края на седмицата аутопсия на натрупа. Предполага се обаче, че е гръмната в лицето. Разследването на случая е поверено на прокурорски екип към Съдебната палата в Катания, управителен от магистрата Инацио Фонцо. Според събраните от полицията сведения нашенката се е подвизавала от много време като жрица във втория по величина град в Сицилия и е работила в един от най-долнопробните му региони. Предполага се, че е била убита или от неудовлетворен клиент, или от сутеньор, на който евентуално е дължала пари или услуги. В този регион на Сицилия работят близо 70 български пр*ститутки.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР