И напомни, че има закони и МВР, които най-напред трябва

...
И напомни, че има закони и МВР, които най-напред трябва
Коментари Харесай

Извънредно Съобщение От Президентът Румен Радев! Никой Не Очакваше Точно От Него, Лично Съобщи, За Убийството В Нови Искър! Директно Отхвърли

И подсети, че има закони и Министерство на вътрешните работи, които на първо време би трябвало да се борят с насилието против дами и деца. " За мен първо е нужно един изчерпващ спор по тематиката ", сподели за конвенцията Румен Радев в отговор на въпрос на Канал 3 за това дали би трябвало да бързамме да я ратифицираме.

" Виждате, че казусът в Нови Искър сподели имаме един педофил с ефикасна присъда. И сега имаме закони против това, само че човек като него може да вилнее в продължение на години при цялостното равнодушие на локална власт, на държавни институции и на обществото. Това е доста съществено ", разяснява Радев с припомнянето, че и сега имаме закони, които пазят и правата на дамите и децата, и против домашното принуждение.

Припомняме, че малко по-рано през днешния ден от Министерство на вътрешните работи дадоха ексклузивен брифинг за касапицата от Нови Искър. Там проверяващите разрушиха пух и прахуляк всички конспирации и подозрения, свързани с виновността на Росен Ангелов. " Но не можем да ги използван очевидно както би трябвало.

А бързаме да поемаме интернационалните задължения без да знаем тъкмо защо става въпрос и без да сме провели един изчерпателен спор. Това е безконтролно! ", безапелационен беше Радев, написа Блиц. " Борбата с насилието против дами и деца би трябвало да се води от полицията тук и в този момент, ха ние би трябвало да знаем какво се подписва и какво се ратифицира, а не постфактум да откриваме какво сме приели.

Брадва.бг напомня, че президентът изрази и изострен коментар малко по-рано през днешния ден. Повод за това бе отхвърлянето на ветото върху Антикорупционния закон от Правна комисия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР