И на предстоящите избори ще бъде спазена традицията от последните

...
И на предстоящите избори ще бъде спазена традицията от последните
Коментари Харесай

Виктор Димчев: Появи се новосглобена пропрезидентска партия, която да руши и пак да имаме служебен мандат на новия силен човек

И на идните избори ще бъде спазена традицията от последните няколко, а точно да се появява новосглобена пропрезидентска партия, която мигновено е припозната от медии и получава посланичество в Народно събрание. Така беше с Политическа партия, БВ, а в този момент и с Левите. 
 
Нейната роля ще е още веднъж да разрушава, с цел да може отново и още веднъж да имаме длъжностен мандат на новия мощен човек. Следващият път ще ни сервират още едно президентско ястие, и по този начин до края на мандата, когато преходът към президентска република ще е единствено спомен от сън с усет на Пеканов.
 
Всички неприятни ще са разпилени, всички положителни ще се приберат под крилата на самолета, който ще се вдигне и ще разпръсне светлото бъдеще като кемтрейл върху цялата българска земя, която постепенно ще се понесе на изток, където я чакат с отворени прегръдки, петрол на стомах, на ниска цена парно и други готини работи. 
 
И откакто се възродихме (Алтернатива за българско възобновление, Възраждане, Възраждане на отечеството), към този момент можем да се обединим, примерно в Единна България.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР