И на мен не ми е неприятно, че има две

...
И на мен не ми е неприятно, че има две
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Искам да видя единен ЦСКА

" И на мен не ми е неприятно, че има две ЦСКА-та. Но това има решение, това зависи от всички нас, които работим в ЦСКА, както на " Армията " по този начин и тук. Аз желая да видя обединен ЦСКА. Стига това разделяне, почитателите разграничени, легендите разграничени, ръководители, които са извънредно богати и заможни - и те разграничени. Ако всичко това го съберем в едно, ЦСКА ще бъде несломим. Не приказвам за обединяване, аз споделям обединен ЦСКА. Има разделяне сред почитателите, факт ли е - факт е. Защо в Левски няма такова разделяне, съумяха да се обединят всички? ", съобщи Стойчо Младенов при представянето си като действен шеф на ЦСКА 1948, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Младенов, който до неотдавна заемаше треньорския пост в ЦСКА-София, посочи, че треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев ще има цялостна спортно-техническа власт във футболния клуб. " Това е първата страница от новия ми живот в спорта. Приключих кариерата си като треньор и преминавам в друга сфера като началник. Надявам се с опита си да бъда потребен на клуба да реализира задачите си. Клуб, който е учреден от почитатели и митове на ЦСКА. Виждам, че се развива възходящо и самото показване и класиране демонстрира и потвърждава, че тук се работи професионално, тъй като в клуба има експерти, играчи и митове на ЦСКА, по тази причина точно клубът се развива възходящо и позитивно. Естествено, откакто нямам други предложения от България, изборът ми беше да стана началник, аз съм удовлетворен и благополучен, че влизам в ЦСКА, където е изпълнено с фигури, с табели на ЦСКА. Всичко това е ново за мен, ще ми би трябвало в началото време да се ориентирам и да се приспособявам към това, което ще дефакто ще правя ", показа Младенов след своето показване.

" Всеки е в правото си да бъде неудовлетворен, всеки е в правото си да показва своето неодобрение. Аз съм задоволително зрял, с цел да преценява какво би трябвало да направя в един избран миг от моя живот. Какво по-естествено има от това да отида в клуб, в който работят мои съотборници, митове на ЦСКА. Къде да отида - в Лудогорец, в Левски? След като ме принудиха да напусна ЦСКА от " Българска войска ", къде да отида? Мисля, че попадам на точното място, един тим, който има бъдеще ", сподели още той.

Относно предходните си мнения за ЦСКА 1948, Младенов сподели: " Така разсъждавах и по този начин мислих. Имах опция в тези три месеца много постоянно да се срещам с хората, които работят в клуба, със спонсорите и да добия по-добра показва за този клуб. Понеже се приказва наляво-надясно, че е поради пари, би трябвало да ви кажа, че това е най-малката заплата, която съм получавал в моята спортна кариера като футболист и треньор. Напълно наясно съм в какъв клуб влизам, в клуб с огромни упоритости, с клуб с огромни цели и всички те са постижими. Тепърва ще разбирате доста неща, доста вести, уповавам се всичко да бъде сполучливо от това, което имам като концепция ".

За работата с Любослав Пенев Младенов съобщи: " Това е казус да бъдем в един клуб с него, мощни характери, обикновено е от време на време да има искри, само че ето, има нещо, което да ни сплоти и това е футболният клуб ЦСКА, тъй че има защо да работим в бъдеще взаимно и работата ни да бъде сполучлива ".

Той разкри, че може да изгледа онлайн дербито сред ЦСКА 1948 и ЦСКА-София в края на месеца и не се тормози от реакцията на почитателите на " армейците ". " Нормално е да има реакция от някои крайни, само че както получавам крайни известия, по този начин получавам и доста одобрителни, които демонстрират схващане за всичко това. Това са изцяло естествени неща. Да назовем ли Гибона изменник, че беше в ЦСКА? Или Наско Сираков? Просто да не задълбочаваме тематиката. Тук съм и ще дам най-хубавото от себе си, каквото е належащо от мен, с цел да просперира клуба и да се развива позитивно ". /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР