И на децата беше ясно, че арестът ми беше незаконен

...
И на децата беше ясно, че арестът ми беше незаконен
Коментари Харесай

Борисов: И на децата беше ясно, че арестът ми беше незаконен и поръчков

И на децата беше ясно, че карцерът ми беше противозаконен и поръчков, и незаконен. Но бих засегнал арестите на десетки хора в предизборните акции - върнахме се в 90-те години. 

Това разяснява в Хасково експремиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос на публицисти за посочването на ареста му като порочна процедура в Доклада на Държавния департамент на Съединени американски щати.

" Крадоха ви от нафтата, от бензина, откъдето каквото можаха ", отсече той във връзка отчета на Държавния департамент на Съединени американски щати, който уличава в корупция, несвободни медии, арести предходното ръководство на кабинета на Кирил Петков и служебните кабинети на Румен Радев.

" Вие надали не се радвахте, когато ни извличаха пред децата ни от къщите. Но в този момент се вижда - отчетът споделя: две години ръководство на Кирил Петков и Радев - корупция и какво ли не. Затова в този момент на изборите би трябвало да се стегнем ", сподели още той.

" Ние нямаме безусловно никакво присъединяване в никоя медия ", безапелационен беше Борисов. 

Докладът ни споделя, че Политическа партия и Демократична България нямат потенциал да се оправят със правосъдната промяна, добави водачът на ГЕРБ. 

Съжалявам, че и ние 

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР