И на 71-годишна възраст вдовицата на естрадния певец Гого Найденов

...
И на 71-годишна възраст вдовицата на естрадния певец Гого Найденов
Коментари Харесай

Естрадната легенда Ева Найденова: Адът е тук на Земята, а аз ще живея до 101 години

И на 71-годишна възраст вдовицата на естрадния артист Гого Найденов – Ева Найденова, продължава със театралните си изяви. Ще е измежду гвоздеите в програмата на обичайния коледен концерт в Бургас.

 

На 12 октомври навърши 71 години. Споделя, че 70-ия й празник бил величествен като женитба. Не възнамерявала да чества 71-я си рожден ден, само че трансформирала проектите и го отбелязала. Не е от хората, които вършат равносметка, само че доста добре знае, че тя също позволява неточности и когато се случи нещо такова, се извинява. Благодарна е, че още е жива и добавя, че за човек на нейната възраст, всеки ден е подарък.

 

Винаги прости на хората, които са я засегнали волно или несъзнателно, а с тези, които бъркат редовно, просто приключва връзки.

В началото на идната година ще станат 10 години от гибелта на брачна половинка й, само че отбелязва, че възнамерява за тогава единствено панихида, защото няма да успее да довърши книгата за него до тогава.

 

Към днешна дата доста съжалява за ината, който е проявявала към брачна половинка си. Признава, че не гледа „ Гласът на България “ и даже го дефинира като безжалостна употреба на младежи, а и песните им са „ безумно скапани “. Най-жалкото е, че има доста млади дарования, само че подражаването на звезди и несъответствуващите песни, ги унищожават.

 

Два пъти в живота си е имала проблеми с гласа – първият след Виетнам, когато го изгубила на нервна почва и вторият – след гибелта на брачна половинка й, когато пиела безобразно количество успокоителни, тъй като била изпаднала в тежка меланхолия. С дребни изключения, съумява да поддържа здравето си във форма.

 

По мотив наближаващите избори, Найденова отбелязва, че постоянно гласоподава, въпреки и да не вижда смисъл от това, тъй като не вижда разлика.

Относно войните в Украйна и Израел показва, че и двете са братоубийствени и не утвърждава насилието под каквато и да било форма. Подчертава, че е уверена, че има извънземни, които си умират от смях при тези войни, защото хората сме някаква бебешка цивилизация във Вселената.

 

 

Не се надява да получи лична пенсия, тъй като даже не е предлагана за това, а и културата някак си постоянно остава на назад във времето. За страдание не вижда нещата да вървят към по-добро, тъй като ни ръководят „ цървули, които се надяват да станат трандафор до трандафор “. Пенсията й е 600 и няколко лв., а от идната година завършва и тригодишната премия в размер на 500 лева, която взима ежемесечно поради „ Златният Орфей “.

 

Признава, че се накъдрила, с цел да не й се постанова да върви постоянно на коафьор. Не посещава и козметик, грижи се сама за кожата си. Вече от дълго време не кара.

 

Категорична е, че не се опасява от гибелта, тъй като пъкълът е тук на земята, а на друго място във Вселената е единствено обич. Смята, че гибелта не е страшна, а по-страшното е да живееш измежду простаци. За тези, които постоянно я погребват споделя, че ще живее до 101 години.

Инфо: Уикенд

Тагове: Ева Найденова певица „ Тоника Сухопътни войски “ вдовица Гого Найденов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР