И миналия път взривиха банкомат - видят ли празник, правят

...
И миналия път взривиха банкомат - видят ли празник, правят
Коментари Харесай

Радев за взривения банкомат: Видят ли празник - правят нещо

И предишния път взривиха банкомат - видят ли празник, вършат нещо . Това сподели пред публицисти министърът на вътрешните работи Валентин Радев след края на формалната гала при паметника на Незнайния войник във връзка 139-годишнината от основаването на Министерство на вътрешните работи.

" Имам възприятието, че е знак ", разяснява Радев и посочи, че даже парите не са взети.

 Валентин Радев: Критикуват ни безпричинно
Валентин Радев: Критикуват ни безпричинно

Той даде обещание държавна помощ за Министерство на вътрешните работи във връзка празника на полицията

" Забележете, че дори парите не са взели. Взривили са го. Или са някакви некомпетентни и не желая да ги изучавам, по-добре да си останат такива , само че не са стигнали до парите. Като че ли е някакъв знак. Касетките стоят, има видеокамера, снимали са, крият се, взривяват, гледат и бягат. Какъв знак е това, занапред от следствието ще стане дума ", разяснява Радев по отношение на взривения банкомат тази заран в ж.к. " Люлин ".

 Взривиха банкомат в София
Взривиха банкомат в София

Устройството било в столичния " Дружба "

Вътрешният министър бе безапелационен, че през годината е направено всичко допустимо , с цел да се усъвършенства работата на Министерство на вътрешните работи. Той разяснява още, че не се наскърбяват на никой, който подлага на критика Министерство на вътрешните работи.

" Не обичам персоналните нападки, само че в случай че имат нещо срещу това, което вършим и концепциите, които имаме, да подлагат на критика ", съобщи Радев.

" Всяка една забележка ще помогне ", добави Радев.

Припомняме, на разсъмване бе разрушен банкомат в столичния квартал " Люлин ". Извършите избягаха незабавно след гърмежа, а от устройството не липсват пари.

Припомняме, взломяването на банкомати стана постоянно срещано събитие у нас. В началото на годината банкомат беше взривен в Сепарева баня. За гърмежа е виновна незаконната група, която Министерство на вътрешните работи откри по-рано . Припомняме, тогава един човек беше арестуван , а трима съумяха да избягат и към момента се търсят.

 Опитали да оберат банкомат в София Обновена
Опитали да оберат банкомат в София

Полицията задържа трима души

Банкомат беше взривен и в столичния квартал " Дружба ". 100 хиляди лева пък бяха откраднати от устройство Плевен.

Не от дълго време бяха взломени банкомати в столичните кв. " Банкя ", кв. " Левски " и в с. Баня. Тогава вътрешният министър Валентин Радев регистрира общо 5 разрушени банкомата за 2017 година С последните две закононарушения, разрушените банкомати за миналата година стават 9. За миналогодишните случаи мин. Радев говореше, че нямат общо един с различен. Групите, съгласно него, не са проведени, а са спорадични. Припомняме, противоположна теза изрече представителят на основния прокурор Румяна Арнаудова при предходен случай на разрушен банкомат.

 Пуснаха под домакински арест един от обирджиите на банкомата в Сапарева баня
Пуснаха под домакински арест един от обирджиите на банкомата в Сапарева баня

К.М. е един от обвинените за обира
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР