И макар финалът на конкурса Мис Плеймейт“ да е чак

...
И макар финалът на конкурса Мис Плеймейт“ да е чак
Коментари Харесай

Николета поряза кандидат-плеймейтките: Няма шанс да станете легендарни колкото мен и двете Златки!

И въпреки финалът на състезанието „ Мис Плеймейт “ да е чак при започване на септември, другите стадии от надпреварата за хубавици се организират в този момент, а участничките се трансформират в необятно обсъждана тематика. Именно заради тази причина се наложи Николета Лозанова да обясни дребни елементи, с които претендент – плеймейтките би трябвало да бъдат наясно, видя HotArena .

Повод за намесата на Ни Ло стана обява на Златка Димитрова в персоналния й профил във Facebook. Бургазлийката не скри какво мисли за новото потомство нейни колежки и намерено го съобщи:

Конкурсът те изстрелва в Космоса, само че не трябва да забравяш, че хората живеят на Земята. Важно е да знаеш къде се намираш. За да няма повече спекулации по тематиката, не одобрявам и не проследявам новите плеймейтки. Може би измежду тях има почтени, само че аз не мога да ги откроя. Продължавам да споделям, че в България със златни букви в историята на " Плеймейт " са записани единствено три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова “.

Не по-малко откровена беше и Николета Лозанова, която се разписа долу в мненията под въпросния пост, чието мнение се препокри с това на Черното Злати:

Титлата „ Мис Плеймейт ” няма да направи кръвта ви синя. Популярността е задължение и е до време, и изстрелвайки се внезапно, знайте, че рухването от високо е мъчително. Не бяха една и две мечтателките, които към този момент осъзнаха, че тяхното име няма да бъде причислено към именитите за България в този конкурс - Златка Димитрова, Златка Райкова и моя благосклонност - Николета Лозанова! “.

И е реалност, че измежду останалите победителки в „ Мис Плеймейт “ няма четвърто име, което да помним и през днешния ден и което е почтено да се подреди до горните три.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР