И крайната десница, и крайната левица, и "жълтите жилетки" във

...
И крайната десница, и крайната левица, и "жълтите жилетки" във
Коментари Харесай

Левица, десница и жълтите жилетки недоволни от мерките на Макрон

И крайната десница, и крайната левица, и "жълтите жилетки " във Франция са недоволни от ограниченията, оповестени от президента Еманюел Макрон в отговор на протестното придвижване, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Агенция Франс Прес и ДПА.

Левият коренен лидер Жан-Люк Меланшон и водачът на Социалистическата партия Оливие Фор порицаха Макрон, че вкарва ограничения, които ще бъдат платени от елементарните хора, а не от доста богатите. Меланшон сподели, че ще има пети рунд от митинги идната събота: "Пето деяние от началото на гражданската гражданска война в тази страна, това ще е огромна готовност ".

Лидерката на крайнодесния Национален общ брой Марин Льо Пен написа в Туитър: "Макрон се отхвърли от някои свои фискални неточности - това добре, само че той отхвърля да признае, че недоволството е против отстоявания от него модел ". Според нея президентът "отстъпва, готвейки се за скок ".

В Марсилия, Рен и в редица други градове "жълтите жилетки " са все по този начин гневни след обръщението на Макрон, оповестява Агенция Франс Прес и цитира реакциите на някои от тях: "маскарад ", "перчене ", "измама ", "представление ", "лепенка върху рана от изгаряне ", даже "провокация ". "Може би в случай че Макрон бе споделил тези неща преди три седмици, щеше да успокои придвижването, само че в този момент е доста късно ", споделя 34-годишен участник в митингите. "Чувства се като пленник и хвърля по някоя троха ", споделя различен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР