И кръвната проба на Мис Силикон Катрин Йорданова е положителна

...
И кръвната проба на Мис Силикон Катрин Йорданова е положителна
Коментари Харесай

Кръвната проба на “Мис Силикон” Катрин Йорданова е положителна за кокаин

И кръвната проба на " Мис Силикон ” Катрин Йорданова е позитивна за кокаин, заяви Нова ТВ.

Припомняме, че тя бе хваната през вчерашния ден дрогирана с кокаин да кара. Тя е била спряна за рутинна инспекция от Столична дирекция на вътрешните работи.

Катрин Йорданова бе арестувана за 24 часа, а по случая е формирано бързо произвеждане.

От Министерство на вътрешните работи оповестиха през вчерашния ден, че вършат инспекция във връзка с два случая, в които дамата демонстрира в обществените мрежи по какъв начин кара автомобила си в нарушаване на разпоредбите за придвижване по пътищата.

От полицията прибавиха, че в случай че се съберат задоволително доказателства, може да ѝ бъде потърсена отговорност по указа за битка с дребното безчинство.

В последните седмици името на плеймейтката беше забъркано в няколко абсурда. Първият беше провокиран от качен от нея клип, на който се вижда по какъв начин кола се движи по Автомагистрала " Тракия " със скорост от 256 км/ч.

На различен клип пък автомобилът, който тя ръководи, е със стикер на Народното събрание. Йорданова обаче не пожела да изясни по какъв начин се е сдобила с него. От пресцентъра на Народното събрание обясниха, че стикерът е копие на тези, които са залепени на служебните коли. Добавиха, че пропуските на депутатите са с следващ номер, име и фамилия.

Диана Русинова от Европейския център за транспортни политики разяснява видеото на Катрин Йорданова в профила си във Facebook с думите:

" Това девойче продължава да си прави каквото си изиска. Днешният ѝ клип е от бул. " История славянобългарска ” (бившата 202-ра), гр. София. Там ограничаването е 50 км/ч, тя кара с над 60.

За протокола: при скорост от 60 км/ч., за 28 сек. колкото е продължителността на клипа, това момиче е минало 467 m, в което разстояние тя няма никаква концепция какво се случва към нея. Няма да разясня кучето, което е в краката ѝ, в случай че попадне сред педалите какво ще се случи. Не разясня и това, че над 500 m въобще не държи кормилото с ръце, а си гали кучето, добре, че няма котка. Колкото до спекулациите, че това не била тя, а това не било същата кола, същото куче, даже ръката със характерната татуировка не била същата, това е просто израз на очевидното изтощение на полицията и страната да извади сходни джигити от пътя ".

След задържането на Йорданова Русинова пусна нов пост, с който благодари на Министерство на вътрешните работи за добре свършената работа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР