И изпревари приходите на оригиналния филм от 2004 г. В

...
И изпревари приходите на оригиналния филм от 2004 г. В
Коментари Харесай

Гадни момичета 3 запази челната си позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка

И изпревари приходите на истинския филм от 2004 година
В един относително спокоен уикенд филмът " Гадни девойки 3 " резервира челната си позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка, оповестяват международните информационни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

През втория си уикенд на екран продукцията на Paramount, приспособена по мюзикъла на Бродуей и кино лентата на сценаристката Тина Фей от 2004 година, събра 11,7 милиона $, до момента в който шепа кандидати за награди се опитваха да впечатлят публиката преди идното оповестяване на номинациите за " Оскар ". На фона на дефицита на нови заглавия в кината, " Гадни девойки 3 " осъществя 50 милиона за двете си седмици на огромен екран и събра 16,2 милиона в интернационален проект, изпреварвайки приходите на истинския филм от 2004 година

Челната петица в бокс-офис класацията на Северна Америка остава непроменена по отношение на миналата седмица. На второ място остава екшънът " Пчеларят: Смъртна присъда " с Джейсън Стейтъм, а на трето - " Уонка " с Тимъти Шаламе. Приходите от продажбата на билети за двата кино лентата през уикенда в киносалоните на Съединени американски щати и Канада възлизат надлежно на 8,5 милиона и 6,4 милиона $.

Романтичната комедия " Обичам да те ненавиждам " резервира четвъртата си позиция с осъществени приходи през уикенда, следвана от анимацията " Патешки истории ". Десетата позиция заема филмът " Клети създания " с Ема Стоун, който се чака да е измежду номинираните за " Оскар ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР