И ГЕРБ, и ПП-ДБ разбират много добре, че няма нужда

...
И ГЕРБ, и ПП-ДБ разбират много добре, че няма нужда
Коментари Харесай

Кирил Добрев: ГЕРБ ще изиграе ПП-ДБ. Борисов е много добре подготвен

И ГЕРБ, и ПП-ДБ схващат доста добре, че няма потребност от предварителни избори. Социологическите изследвания също демонстрират, че картината няма да се промени и няма потребност от избори 2 в 1. За мен двата политически субекта ще се схванат и ротацията ще се реализира.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ членът на БСП-София и някогашен народен представител Кирил Добрев, който разяснява последните политически събития.

" Разбира се, че за страната е по-добре да има държавно управление, без значение, че двете страни сега се пробват да разбъркват картите. Факт е също по този начин, че Народното събрание стартира да възстановява мощната си роля. Има мощен парламентарен надзор над дейностите на кабинета. За мен ГЕРБ ще изиграе ПП-ДБ. Борисов е доста добре квалифициран, а хората от ПП-ДБ не са. Това е повода Борисов да не отиде на договарянията - хората против него не са му на равнището. При предварителни избори също по този начин е доста допустимо да се появи президентска партия ", добави той.

" Единствената опозиционна партия, която бележи растеж, е " Възраждане ". Има Такъв Народ мъчно ще вкарат евродепутати. Българска социалистическа партия ги няма. Българска социалистическа партия ще вземе мандат, мандат и половина на евроизборите и то в случай, че няма различна лява листа. Нинова изгони сегашните евродепутати, които имат доста съществени CV-та. Прибавате към тях Ваня Григорова и изгонените членове на софийската градска организация и ще се окаже, че Българска социалистическа партия изобщо не е монополист на лявото пространство ", безапелационен бе Добрев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР