И ГЕРБ, и ДПС са с отвратителен знак за нас,

...
И ГЕРБ, и ДПС са с отвратителен знак за нас,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: И ГЕРБ, и ДПС са с отвратителен знак за нас

И ГЕРБ, и Движение за права и свободи са с непоносим знак за нас, само че ГЕРБ е с по-отвратителен. Това съобщи в ефира на Нова телевизия Тошко Йорданов от " ИТН ".

По думите му срещата с Движение за права и свободи е била единствено за показване на програмата.
 Тошко Йорданов: Топката е в ръцете на Демократична България и ИБГНИ. От тях зависи дали ще има държавно управление Тошко Йорданов: Топката е в ръцете на Демократична България и ИБГНИ. От тях зависи дали ще има държавно управление
Ако има предварителни избори, отговорността е на " Демократична България " (ДБ) и на " Изправи се БГ! Ние идваме! " (ИБГНИ). Това сподели в преда...

Йорданов попита за какво са подложени на критика точно от човек, който е бил във второто държавно управление на Борисов, визирайки Христо Иванов. Той напомни, че Иванов се е извинил за собствен ФБ статус, в който е нарекъл Борисов мутра.

Според шефа на депутатите на Има Такъв Народ всеки български жител може да бъде номиниран за министър-председател, стига да има висше обучение и хората да му делегират доверие. " Откъде да излезе един човек, който желае да се занимава с политика ", попита той и попита дали на Борисов е задаван въпросът дали има политически опит.

" Пламен Николов е извънредно просветен. Ако стане министър-председател и извършва служебните си отговорности в Европейски Съюз, няма да берем позор. Човек е извънреден експерт. Според нас изпълва със наличие поста, който вероятно ще заема. Той е отзивчив, човешкият термин е „ свестен човек ”, с него може да се води разговор ", съобщи Тошко Йорданов.

Той уточни още, че претендентът на Има Такъв Народ за министър председател е бил в действителния бизнес, рискувал е личните си пари за развиването на компания, поемал е отговорност за огромни планове.
 Има Такъв Народ насочи тежки обвинявания против министър Асен Василев Има Такъв Народ насочи тежки обвинявания против министър Асен Василев
В Народното събрание заместник-председателят на " ИТН " Тошко Йорданов насочи тежки нападки против служебния министър на фина...

„ С Пламен Николов работим от три години и половина. След референдумът, който направихме, организирахме събеседване с хора, които са с качества имат предпочитание да дадат каквото могат за смяната на страната. Беше обществено, излъчвахме го в интернет, просто сътрудниците публицисти и политици не гледат в вероятност. Там се появиха доста качествени хора, с които работим ”, сподели още Йорданов. 

Той уточни, че няма да се извини на Асен Василев, защото е съобщил единствено обстоятелства. Според Йорданов служебният финансов министър лъже, тъй като е имало правосъдна експертиза в Лондон, след която той е предложил извънсъдебно съглашение.

" Тази врътка Асен Василев я е направил още няколко пъти. Откраднал е код, който е продал на китайското държавно управление ", акцентира Йорданов.

" Ако Демократична България желаят махане на Гешев и смяна, за какво саботират процеса по сформиране на държавно управление ", попита още той.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР