И ето хорът запя. С тези думи говорителят на руското

...
И ето хорът запя. С тези думи говорителят на руското
Коментари Харесай

Мария Захарова: И ето - Берлин, Париж и Мадрид запяха в хор срещу Венецуела

И ето хорът запя. С тези думи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова разяснява заявките на Берлин, Париж и Мадрид, че ще признаят Хуан Гуайдо за легален президент на Венецуела, въпреки че извършва длъжността краткотрайно.
Той е ръководител на Народното събрание и пое поста след бурни митинги против президента Мадуро. Захарова продължи с иронията и съобщи още: Те не просто пеят в синхрон, а го вършат едновременно. Към хора запя и Великобритания…, - добавя гласът на Министерството на външните работи на своята страница във Facebook.

В събота и други страни оповестиха, че поддържат Гуайдо. Европейски Съюз е подготвен да одобри обща декларация, тъй като рецесията в латиноамериканската страна се изостря до прекаленост и има заплаха от революция. Президентът Николас Мадуро в пламенна тирада разгласи, че армията го поддържа и няма да допусне промяна на властта. Той назова настояването на доста страни до осем дни да разгласи предварителни избори „ недопустим ултиматум “ и „ незаконен напън “, инспириран от Съединени американски щати, Колумбия и Бразилия.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР