И двете страни разчитат да получат предимство по военен път,

...
И двете страни разчитат да получат предимство по военен път,
Коментари Харесай

Кога може да говорим за мир между Русия и Украйна

И двете страни разчитат да получат преимущество по боен път, можем да приказваме за мир едвам след загуба на Русия или Украйна. Може да се чака нескончаем спор. Това разяснява за " Твоят ден " по NOVA NEWS дипломатът Любомир Кючуков.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 6397
По думите му в новата международна настройка стои борбата, а не съдействието. " Тече преконфигуриране на света като партньорства и съюзи. Следвоенният международен ред ерозира, само че той се базира на интернационалните институции, а такива не се основават. Противоборството Съединени американски щати - Китай беше изместено от войната, стартирана от Русия. След приключването ѝ ще има дълъг интервал на договаряния когато териториалните въпроси ще останат нерешени ", съобщи той. 

От своя страна журналистът Валерий Тодоров счита, че Турция се пробва да играе сериозна роля както в районната, по този начин и в международната политика. " Между Русия и Турция стои въпроса за Сирия, с изключение на Украйна. Линията на срещата сред Путин, Ердоган и Раиси е да се види какво се случва по оста Русия - Иран - Китай - Индия и в каква степен ще има доближаване ", уточни той. 

Според него водещата линия на международното опълчване е Съединени американски щати - Русия, само че Китай, Иран и Индия наблюдават деликатно обстановката. " Има наместване на силите. Войната мъчно ще спре, тъй като доста страни имат интерес да продължава. Тя прави Съединени американски щати по-силни, а Европа по-слаба ", акцентира Тодоров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР