И двете партии се легитимираха като отрицание на другата. Това

...
И двете партии се легитимираха като отрицание на другата. Това
Коментари Харесай

Юрий Павлов: Трудно ще се състави правителство frognews.bg

И двете партии се легитимираха като отричане на другата. Това сподели за " Твоят ден " по Народоосвободителна въстаническа армия социологът Кольо Колев.

 

По думите му, не е нужно да има 121 депутати в пленарна за поддръжка на държавно управление, само че по този начин може да се прокара държавно управление на малцинството.

 

" Ако се търси консенсус в избрани направления и пунктове, може би ще има късмет за сформиране на държавно управление. Междупартийните игри са непродуктивни, нямат нищо общо с дневния ред на обществото и главните проблеми пред България. Да се надяваме, че ще мислят с главите си, а няма да се поддават на страсти ", прикани той.

 

Политологът Юрий Павлов сподели в случай че не се избере ръководител на Народно събрание е доста мъчно, съвсем невероятно да се стигне до договаряне на държавно управление. Ако това се случи, отново не е знак, че ще се сформира държавно управление. Поне 2 към 1 е прогнозата, че бързо ще изберат ръководител.

 

По-голямата част от гласувалите избират експертно държавно управление пред служебно и нови избори. При партийните агитки обаче нежеланието да се стигне сред кабинет на първите две политически сили надвива. Коалиция сред тях е невъзможна. " Поне 110 депутата трябват, с цел да се подсигурява стабилно държавно управление ", разяснява той. 

 

Според него Политическа партия са прави, че първо би трябвало диалог за политики. " Той в прочут смисъл към този момент се е състоял - по основни въпроси имаме съвсем конституционно болшинство ", акцентира Павлов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР