И двете нападения са станали по време на движение на

...
И двете нападения са станали по време на движение на
Коментари Харесай

Потрошиха с камъни два тролейбуса в Плевен

И двете набези са станали по време на придвижване на тролейбусите, което е доста рисково

Вандали счупиха с камъни стъкла на два тролейбуса в Плевен. Инцидентите са от събота вечерта и са станали в квартал " Сторгозия ", каза инж. Ангел Несторов, шеф на общинската компания " Тролейбусен превоз ", представен от Българска телеграфна агенция.

Счупени са странични стъкла на тролейбус номер 225, преминаващ наоколо до Средно учебно заведение " П. Яворов " и на тролейбус номер 226, движещ се по шосето до бл. 47 в квартал " Сторгозия ".

" И двете набези са станали по време на придвижване на тролейбусите, което е доста рисково ", разяснява инж. Несторов. Той посочи, че едното счупено стъкло е откъм страната на водача, което е можело да провокира и по-тежка обстановка.

Инж. Несторов добави, че още един, трети тролейбус, е бил уцелен с камък същата вечер, само че ударът е бил по корпуса на транспортното средство.

По думите на шефа на общинската компания към 2000 лева вероятно ще коства ремонтът на двата тролейбуса. Сигнал за вандалските прояви е подаден към Второ районно полицейско ръководство в Плевен.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР