И двамата влязоха в риалити формат и показаха характер, макар

...
И двамата влязоха в риалити формат и показаха характер, макар
Коментари Харесай

Двойката на годината: Участник от "Игри на волята" се влюби в красавица от "Ергенът"! (СНИМКИ)

И двамата влязоха в риалити формат и демонстрираха темперамент, въпреки предаванията да бяха радикално разнообразни. Той се потеше и мореше в " Игри на волята ", а тя си пускаше чара в " Ергенът ". Е, през днешния ден обаче са дружно в действителния живот като двойка, а новината взриви мрежата.

Лично влюбените си пуснаха фотоси и да, дружно са. Говорим за Неделчо Богданов и Ния-Косара, които се загаджиха около работата си - двамата дружно са водещи на подкаст. Вярно е, че неписано предписание гласи - където си вадиш хляба, не си вади... само че възприятията не могат да се озаптят.

Припомняме, че Неделчо се трансформира в един от любимците на феновете, а и на съотборниците си в " Игрите ", тъй като е готин и неналожителен. Ния-Косара пък не съумя да омае първият ерген - Виктор Стоянов, само че сподели в ефир, че е интелигентно и възпитано момиче.

Още тогава тя призна, че харесва Виктор, само че той не й е дал късмет да се опознаят добре. " Такава съм и мъжът, който ще е за мен, ще се опита да ме разбере, без да ме трансформира и без да чака да се държа по този начин, както е признато за " съвременно " или " вървежно ". Аз съм такава, каквато съм и това е моят метод ", споделяше още тогава Ния-Косара.

А потребителите им пожелават благополучие и огромна обич с Неделчо.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР