И ДПС напусна Съвета по сигурност, Пеевски обяви, че коалицията

...
И ДПС напусна Съвета по сигурност, Пеевски обяви, че коалицията
Коментари Харесай

И ДПС напусна Съвета по сигурност, Пеевски обяви, че коалицията „Путин“ е факт

И Движение за права и свободи напусна Съвета по сигурност, Пеевски разгласи, че обединението „ Путин “ е реалност. Председателят на ПГ на Движение за права и свободи разгласи срещата за безполезна.

„ Митниците не са си свършили работата – съветските наказания са били нарушавани. Утре ще подадем сигнали до прокуратурата и ДАНС.
60% от доставките на съветски газ са били за разнообразни дестинации в Украйна,
чудовищна спекулация. Гражданите напълно бяха ощетени от дерогацията, а незаконният съветски режим се обогати под благосклонния взор на държавното управление. Не чухме никакви доводи за какво би трябвало да не бъде спряна дерогацията. Ще продължи да се цялостни престъпният руски режим със стотици милиони от България безпричинно “, сподели още Делян Пеевски.

По думите му се приказва без изясненост кога дерогацията ще бъде спряна. „ Видя се, че ще има гласоподаване в Народното събрание.
ПП–ДБ отстояват дерогацията да падне през март,
което значи, че имаме нова коалиция – “Възраждане “, Българска социалистическа партия и Политическа партия – обединението „ Путин “. Ще забележим дали Народното събрание и държавното управление се командват от Москва “, съобщи той.

Още по тематиката:
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР