И допълни: Тодор трябва да заплати общо 200 000 лв.

...
И допълни: Тодор трябва да заплати общо 200 000 лв.
Коментари Харесай

200 000 лв. кръвнина дължи убецът на дядо Недляко, ще има още искове на наследници


И добави: " Тодор би трябвало да заплати общо 200 000 лева кръвнина на двете дъщери на убития дядо Недялко. Впоследствие ще заведем дело с искания за обезщетяване на още наследници, защото към този миг нямахме опция да се подготвим за другата част, те са общо към трима индивида. Тези искове ще бъдат заведени в обособен цивилен иск. Предвид тъгата и нещастието, която са претърпели, околните на Недялко няма по какъв начин да са изцяло удовлетворени от нищо в този живот оттук-нататък, само че като присъда са удовлетворени като цяло ", разяснява бранителят.  

Той добави, че досега Тодор не е споделил в съдебната зала какви са били претекстовете му за жестокото ликвидиране, изказал единствено страдание за стореното. 

Припомняме, че през днешния ден в Окръжен съд-Варна бе произнесена присъдата против 23-годишния Тодор Тодоров, упрекнат в убийството на собствен съселянин дядо Недялко от Старо Оряхово.

В разпоредителното съвещание през днешния ден отбраната на подсъдимия изиска разглеждане на делото в изискванията на " кратко правосъдно разследване “. Бе наложено наказване пожизнен затвор, само че съдът го размени с " отнемане от независимост “ от 25 години, защото бе редуцирана присъдата с една трета. Тодор ще лежи в пандиза при непоколебим режим. Подсъдимият би трябвало да заплати и по 100 000 лева кръвнина на всяка от двете дъщери на убития. 

Делото завърши в един ден, откакто пред петчленния състав на съда Тодор призна напълно обстоятелствата и събитията изложени в обвинителния акт и отхвърли да се събират други доказателства в правосъдната фаза. Пред съда сподели единствено, че съжалява и няма какво повече да добави.

23-годишния обвиняем е с начално обучение, не работи и е неосъждан.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР