И допълни, че . Всъщност всеки може да се облича

...
И допълни, че . Всъщност всеки може да се облича
Коментари Харесай

Експерт: Народното събрание трябва да се уважава, не е подходящо да се ходи с дънки и сако!

И добави, че.

" Всъщност всеки може да се облича както желае, стига да е в унисон с деловия звук на неговата работа ", изясни тя.

И направи съпоставяне сред метода на обличане на ръководителите на Народно събрание - Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Ива Митева.

" Градация. Те отиват на работа, те се обличат за работа. Трябва да знаят, че всички ги гледат, следят ги и в случай че техният външен тип е въодушевяващ, ще имат почитатели, дали са концепцията, че с изключение на дами и ръководители на Народно събрание, са и фешън икони ", означи още специалистът по етикет и протокол.

И уточни, че е най-добре да се обличат с облекла на български дизайнери.

" Харесвам по-семплия метод на обличане, не толкоз скъпите неща. Добре е да се употребяват български дизайнери, облекло, което подкрепя родната промишленост ", счита Хлебарова.

И уточни къде е границата.

" Етикетът е наложителен. Но първите 7 години са значими, когато те липсват, е доста мъчно. Народно събрание е институция и би трябвало да бъде уважавана. Когато човек попадне на такова място, би трябвало да се следват разпоредбите ", акцентира специалистът.

Хлебарова разяснява и стила на обличане на Мая Манолова.

" Има си нейна линия. Когато беше в Българска социалистическа партия наблягаше повече на розови и алените краски. Тя се води повече от модата, в сравнение с от цвета на партиите ", сподели тя.

При по-артистичните персони също би трябвало да има граници, изясни специалистът.

" Обличането на настоятелен облекла е част от тяхната работа. Ако не го схванат първоначално, ще си носят следствията до края. Трябва да имат стилист или имиджмейкър. Не всеки от тях ги знае тези неща, само че в случай че ги научат - ще бъде добре за тях ", акцентира Хлебарова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР