И докато Том Круз се опитва с цената на крясъци,

...
И докато Том Круз се опитва с цената на крясъци,
Коментари Харесай

Защо спря филмът за секс скандала с Моника Люински

И до момента в който Том Круз се пробва с цената на викове, закани и наказания да накара екипите на " Мисията невъзможна " да съблюдават противоепидемичните ограничения, с цел да може фотосите да продължат, други не са толкоз старателни.

Поредните фотоси на филм бяха спрени поради случай на Covid-19. В Impeachment: American Crime Story има болен от зона А - основните хора, без които продукцията не би могла да продължи.

Deadline не дават информация дали с позитивен тест за ковид се е оказал някой от основните артисти, които ще изиграят историята със секс скандлана Бил Клинтън / Моника Люински. В ролята на някогашния американски президент е Клайв Оуен, в ролята на Люински - Бийни Фелдстайн, Сара Полсън играе Линда Трип.

Представители на Impeachment: American Crime Story са отказали коментар по случая, само че фотосите се чака да бъдат обновени през януари. Междувременно има задоволително фотоси от снимачния развой, които частично ни разкриват по какъв начин ще наподобяват част от актьорите в функциите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР