И докато Бъкингамският дворец запазва мълчание по отношение на документалното

...
И докато Бъкингамският дворец запазва мълчание по отношение на документалното
Коментари Харесай

Тихата война на Камила и Меган Маркъл

И до момента в който Бъкингамският замък резервира безмълвие във връзка с документалното риалити на принц Хари и Меган Маркъл, което хвърли много обвинявания към кралското семейство, някои негови членове съумяват да отговорят, въпреки и косвено, на видяното в Harry & Meghan.
 Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan, част 4
Най-големите разкрития в Harry & Meghan, част 4

Отново принц Уилям е на прицел, а Бионсе - в поддръжка

Докато принцът и принцесата на Уелс са избрали да запазят безмълвие и да се държат като че ли не знаят нищо за продукцията на Netflix, Камила откри много любопитен метод да покаже позицията си по отношение на херцозите на Съсекс.

75-годишната кралица-консорт отиде на коледен обяд със свои познати. Това се случи на 14 декември, като събитието е имало съвсем персонален темперамент, което значи, че Камила не е била в ролята си на публично лице на него.
 Снимка 600028

Обядът се състоя в ресторантът със звезда Мишлен Murano в лондонския квартал Мейфеър. И би останал неусетен, в случай че не бяха някои от гостите, делили маса с кралицата-консорт. Освен актрисите Джуди Денч и Маги Смит, компания й правеха Пиърс Морган и Джеръми Кларксън, оповестяват от.
 Снимка 600029

Тук е мястото да напомним, че Морган е един от гневните критици на Меган Маркъл още от времето й в кралския двор. Преди няколко дни Джеръми Кларксън, прочут най-много като водещ на автомобилното шоу Top Gear, написа публикация за брачната половинка на принц Хари, която беше оповестена в The Sun.

" Мразя я ", написа той. " Мразя я на клетъчно равнище. Нощно време не мога да дремя, лежа и скрибуцам със зъби, и бленувам за деня, когато ще я разходят гола по улиците на всеки град във Англия, до момента в който тълпите скандират: Срам, позор!, и я замерят с екскременти ", гласи част от публикацията му.

NO Jeremy Clarkson. Not on any level, in any circumstance, is it ok to write this stuff about any woman & absolutely NO to " everyone who's my age thinks the same "
No no no. We absolutely do NOT think the same.
Listen to the noise Jeremy. The crowds are chanting " shame on YOU "
— Carol Vorderman (@carolvorders)
Текстът, несъмнено, завоюва пъклен доста рецензии по адрес на Джеръми Кларксън за оскърбление и тласкане към свирепост по отношение на Маркъл. И за извънредно неприятен усет, бихме добавили ние.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР