И до края на деня ще остане предимно облачно. Предимно

...
И до края на деня ще остане предимно облачно. Предимно
Коментари Харесай

Чака ни студ през новата седмица

И до края на деня ще остане най-вече облачно. Предимно в Западна и Централна България тук-там ще вали. Ще духа по-често слаб до сдържан вятър. В Северозападна България вятърът ще бъде от северозапад, в Североизточна - от североизток. Вятърът ще бъде леден. С него ще продължи да прониква по-студен въздух.

Максималните температури ще бъдат сред 15° и 20°.

И над планините ще остане най-вече облачно. На доста места в масивите на Западна и Централна България ще вали.

Над към 2100 метра преваляванията ще бъдат от сняг. Ще бъде прохладно. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи и мощен, вятър от изток-североизток.

В Испания към момента и през днешния ден ще има места с превалявания. В Италия, изключително в южните региони, предстоят мощни гръмотевични стихии и дъждове. И в Гърция също през днешния ден по здрач и на следващия ден на доста места ще вали и ще гърми.

В България и на следващия ден по-плътни ще бъдат облаците над Западна и Централна България. На места още веднъж ще вали. Ще духа слаб вятър. В Източна България ще бъде прохладно, с сдържан североизточен вятър. С него температурите още малко ще се намалят. Дневните стойности на следващия ден ще бъдат сред 14° и 19°.

През идващите дни постоянно ще виждаме Слънцето, само че вятърът ще бъде леден. В четврътък ни чака ново захлаждане - внезапно. Дневните стойности ще бъдат към 10 градуса. В петък сутринта е допустимо да има и температури под нулата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР