И до днес легендарната рок банда "Бийтълс" продължава да печели

...
И до днес легендарната рок банда "Бийтълс" продължава да печели
Коментари Харесай

Бийтълс и днес печелят по 67 хил. паунда на ден

И до през днешния ден именитата рок тайфа "Бийтълс " продължава да печели на ден по 67 000 паунда от компания, която е закрита преди повече от 50 години. През 1968 г членовете на " Ливърпулската четворка " (Джон Ленън, сър Пол Маккартни, Джордж Харисън и Рингро Стар), основават дружно Apple Corps, с цел да ръководят финансите си и съумяват за година да генерират близо 24,4 милиона паунда за година.

Днес Apple Corps продължава да е благосъстоятелност на двамата живи членове на групата, Пол и Ринго, както и на вдовиците на Джордж Харисън и Джон Ленън - Оливия и Йоко Оно. Финансовите доклади на компанията разкриват, че единствено за последната календарна година всяка от страните е получила "агрегирани такси за рекламни услуги, име и сходни " в размер на 2,97 милиона паунда, написа "Дейли Мирър ".

Нещо повече - приходите на компанията се се нараснали от 3,9 милиона паунда през 2016 до 5,7 милиона в този момент. Продължаващият финансов триумф на Apple Corps е още по-впечатляващ и заради обстоятелството, че компанията даже не има каталога с песните на "Бийтълс ". Вместо това разчита на други източници на пари, в това число и на документалния филм "Бийтълс: Осем дни в седмицата - годините на турнетата ". Само от правата за излъчването му компанията е спечелила над 10 млн. паунда
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР