И днес Украйна беше подложена на руски обстрел. В Брюксел

...
И днес Украйна беше подложена на руски обстрел. В Брюксел
Коментари Харесай

Седем загинали при въздушен удар по украинския град Авдеевка


И през днешния ден Украйна беше подложена на съветски обстрел. В Брюксел министрите на защитата на НАТО разискват усилването на военната помощ за Киев.

Семейство е избавено от руините на жилищна постройка в Запорожие. Друг удар по многолюден пазар в източния град Авдеевка лиши живота на 7 души. Властите приканиха жителите на отчасти окупираната Донецка област да се изтеглят.

„ Зимата ще бъде сурова. Затова апелирам всеки жител да се приготви добре: запасете се с дебели облекла, свещи, фенери и акумулатори “, съобщи министър председателят на Украйна Денис Шмигал.

Военните министри на над 50 страни, измежду които тези на НАТО, дадоха обещание на Украйна нови системи за противовъздушна защита. Първата беше изпратена през вчерашния ден от Германия.

Владимир Путин предложи да доставя газ на Европа през незасегнатата от течовете тръба на или да усили количествата през " Турски поток ".

„ Изгубения размер от " Северен поток " можем да пренасочим през Черно море. И в Турция да се сътвори най-големият газов хъб за Европа “, съобщи той.

Анкара към момента не е коментирала, а на следващия ден Ердоган ще се срещне с Путин в Казахстан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР