И днес старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде съумя да

...
И днес старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде съумя да
Коментари Харесай

Валверде: Не мога да ви обещая Коутиньо

И през днешния ден старши треньорът на Барселона Ернесто Валверде съумя да се измъкне от съответен отговор на въпроса дали Филипе Коутиньо в действителност ще укрепи отбора му. Повечето медии в Англия и Испания са уверени, че бразилецът от Ливърпул е сигурен за “Камп Ноу”.

“Не съм от Тримата влъхви, че да ви обещая това”, отговори наставникът на въпрос ще забележим ли Фил с екипа на “блаугранас”.

“Коутиньо е страховит футболист, само че играе за различен тим. Аз обаче оценявам високо моите си състезатели. Но това не значи, че не одобрявам и него”, добави Валверде.
Valverde: " Levante are getting lots of points and it will be hard to beat them. They have an organised structure and they don't give you much space " #BarçaLevante pic.twitter.com/847Bf8vLc0
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 6, 2018

Бившият треньор на Атлетик Билбао не взе отношение по тематиката за Лионел Меси, за който се появиха клюки, че може да и си тръгне, в случай че Каталуня се отдели от Испания: “Договорите на всеки - било моят или този на Лео, са нещо персонално и никой не би се радвал да се спекулира по отношение на тях.”
@Dembouz, ready for his return to Camp Nou! #DembéléIsBack pic.twitter.com/eUiswDY2VN
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 6, 2018

Каталунците са водачи в класирането на Примера дивисион и на следващия ден одобряват Леванте. За този конфликт Валверде загатна, че възобновеният от травма Усман Дембеле може да е титуляр.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР