И днес минималните температури в цялата страна са положителни –

...
И днес минималните температури в цялата страна са положителни –
Коментари Харесай

Предимно облачно време с валежи

И през днешния ден минималните температури в цялата страна са позитивни – от 2° в Гоце Делчев до 9° в Пловдив, в София – 6°. От измерените през нощта превалявания, най-съществено е количеството в Крумоград – 65 литра на кв.м.

В следобедните часове ще остане най-вече облачно, на обособени места с понижена видимост. Ще превалява основно в Източна България и Рило-Родопската област.

Ще бъде прохладно, с сдържан, в Дунавската низина – краткотрайно мощен, от запад-северозапад. Максималните температури ще са по-ниски спрямо през вчерашния ден, сред 10° и 15°.

През идващото денонощие на доста места ще бъде с превалявания от дъжд, по-значителни в Предбалкана, Горнотракийската равнина и Източна България.

Ще духа сдържан, краткотрайно мощен вятър от север-северозапад, в Лудогорието - от североизток. Максималните температури на следващия ден ще са сред 6° и 14°, в София - към 9°.

А за тези, които ще стават рано, минималните температури на следващия ден в множеството региони ще бъдат сред 4° и 9°, в София – към 4°.

И по Черноморието ще има превалявания от дъжд, по-значителни по южното крайбрежие. Ще бъде доста прохладно, само че вълнението на морето ще е остане едва.

И в планините ще е облачно, по върховете - мъгливо. Ще има и превалявания,като границата сред дъжд и сняг ще се спуска все по-ниско. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър, а температурите едва ще се намалят.

Понижението на температурите ще продължи до петък, когато ще превалява към момента тук-там в източните и планинските региони.

През почивните дни, ще има и доста слънчеви часове, само че и местни валежи. Максималните температури ще се покачват.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР