И днес издирвателната операция продължаваВсички се надяваме (б.р. Александър да

...
И днес издирвателната операция продължаваВсички се надяваме (б.р. Александър да
Коментари Харесай

Кметът на Перник: Всички се надяваме Александър да бъде намерен, много време мина, божа работа е

И през днешния ден издирвателната интервенция продължава

Всички се надяваме (б.р. Александър да бъде открит жив и здрав. За страдание, доста време мина. Божа работа е. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров пред, който през миналите седем дни бе неизменима част от напъните на целия град момченцето да бъде открито.

“В обстановката, в която се намира бащата, той търси всевъзможни разновидности. Сигналите са безчет и не са спирали, не мисля, че ще бъдат увеличени (б.р. откакто бащата на изчезналия Александър разгласи премия от 100 000 лева за намирането му). Това е негово решение, никой не може да го съди. В миг на обезсърчение човек е подготвен на всевъзможни ходове ”, добави той.

Владимиров добави, че няма информация по кое време майката на Александър ще се върне в България.

„ Прокуратурата и полицията водят своето следствие, тъй че в случай че е нужно, тя сигурно ще бъде привикана, с цел да даде пояснения “, сподели кметът на Перник.

„ В нито един миг работата на полицията не се е ръководела от оракули, проверявали са се всички сигнали. Наистина някои от сигналите са били много ексцентрични, само че няма по какъв начин да бъдат проверявани сигнали, които в действителност можеха да доведат до позитивен резултат. За страдание, резултатът не е подобен, какъвто чакахме “, съобщи той.

Кметът на Перник изясни, че и през днешния ден ще продължи издирвателната интервенция, и през днешния ден ще се включат доста доброволци.

„ Молбата ми към тях е да синхронизират своите дейности с полицията, с цел да не се претърсва едно и също място няколко пъти “, сподели той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР