И днес беше много ветровито. Поривите на вятъра на места

...
И днес беше много ветровито. Поривите на вятъра на места
Коментари Харесай

В сряда вятърът отслабва, но остава доста студено

И през днешния ден беше доста прохладно. Поривите напразно тук-там доближиха до съвсем 90км/ч. Бурен северозападен вятър духа и по високите планински елементи, изключително в Стара планина.

През нощта вятърът ще отслабне и ще бъде сдържан, все по този начин от северозапад. Ще бъде безоблачно и студено с минимални температури на следващия ден сред минус 6° и минус 1°, а оптималните сред 1° и 6°. Ще бъде слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад, който по-късно денем ще стартира да се ориентира от югозапад.

Слънчево време и по Черноморието, с сдържан северозападен вятър. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че след обяд ще отслабва, добавя Българска национална телевизия,

Много прохладно ще се задържи през първата половина на деня и в планините, със мощен и плевел северен вятър, който по-късно ще стартира да отслабва.

Ще бъде най-вече слънчево и сензитивно по-топло, спрямо през днешния ден, с оптимални температури в планинските курорти сред минус 4° и минус 2°.

Повече слънце ще има и на Балканите, само че ще е студено за сезона, изключително в южните елементи от полуострова.

Слънчево ще бъде и на Апенините, и на Пиренеите, както и в Централна Европа. В останалата част от континента ще бъде с превалявания, а в Северна Европа ще е и доста прохладно.

У нас и в четвъртък ще бъде слънчево, с минимални температури сред минус 6° и минус 1°, и оптимални - от 5° до 10°. В петък и през почивните дни ще бъде прохладно, а температурите ще се намалят. Ще има и региони с превалявания и от дъжд, и от сняг.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР