И депутатът от ПП-ДБ и лидер на ДСБ Атанас Атанасов

...
И депутатът от ПП-ДБ и лидер на ДСБ Атанас Атанасов
Коментари Харесай

И Атанас Атанасов с охрана от Жандармерията и не му харесва

И депутатът от ПП-ДБ и водач на ДСБ Атанас Атанасов е защитаван от жандармерията . Това стана ясно от негово изявление на брифинг в Народното събрание на ПГ на " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Атанасов уточни, че не му е прелестно да бъде защитаван от жандармерия, само че " си имало правила ".

Преди два дни по време на консултациите при президента Румен Радев  за защитата на дома на Бойко Борисов от снайперисти . Атанасов изиска отношение от Радев, защото опасност към мандатоносителя сега е сериозен въпрос и информацията за това би трябвало да стане обществена.

Атанасов и през днешния ден сложи въпроса за какво е засилена защитата на Бойко Борисов, защото " било притеснително да има опасност към мандатоносителя ".
 Демерджиев: Със засилена защита са още политици от сглобката
Демерджиев: Със засилена защита са още политици от сглобката

И за защитата, и за Брендо да се пита шефа на Министерство на вътрешните работи Калин Стоянов

На брифинг от ПП-ДБ дефинираха  в националното заседание с цел да дава отговор на въпроси за кадровите смени в службите като пренебрежение към институцията. По думите на Атанасов това е споделила и Рая Назарян на председателския съвет тази заран.

От ПП-ДБ са възмутени от промените в службите. Видимо изтриват с гумичка назначенията от кабинета Денков, по мнението на Атанасов.

Ситуацията разкритикува на брифинг и акад. Николай Денков.

Премиерът Димитър Главчев избяга от Народното събрание, оплака се на брифинг в Партийния дом Николай Денков . Това стана ясно след председателския съвет. Партията е обезпокоена и от

ПП-ДБ няма да поддържат  Няма никакви учредения за разделяне в групата, уточни Денков. Според групировката няма смисъл да се разисква третия мандат. Иначе от коалцията се виждат като съпротива в Народното събрание.

 Атанасов пита Радев за снайперистите в Банкя
Атанасов пита Радев за снайперистите в Банкя

Много жители му пишели, само че и " неслучайни хора " го питали по въпроса
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР