И чак тогава всеки един от нас ще усети в

...
И чак тогава всеки един от нас ще усети в
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Гешев изквича на умряло, че някой го накара да работи

И чак тогава всеки един от нас ще усети в всекидневието си директно някаква смяна, тъй като няма да стават закононарушения, няма да крадат държавните или парите на локалната власт. Така че всеки един от нас ще усети резултат, чак когато има действителна промяна в правосъдната власт, сподели още той пред " Фокус ".

Както нормално прокуратурата саботира всичко, което е обвързвано с властта, в съответния случай - с ГЕРБ. Защото няма друго рационално и рационално пояснение за дейностите им. Знаете ли, не е на разположение нито един углавен юрист, на който прокуратурата да не му е предложила договорка – няма подобен. Дори на мен ми оферират покупко-продажби, хем е известно, че аз не подписвам съглашения с обвиняването. Това през вчерашния ден, което гледахме, беше цирк – Министерство на вътрешните работи се пробва за първи път да свърши работата както би трябвало, има такава опция, прокуратурата го саботира. Те отхвърлят да свършат каквато и да е работа, разкри юристът.

Той разяснява и началото на работата на новото държавно управление: Ефектът „ вълшебна пръчица “ е превъзходен, само че го има единствено в приказките, а тази приказка, в която ние живеем, е не тъкмо приказка и за това и мъчно ще бъде да го усетим. Още повече в този момент са се събрали вкупом една купчина рецесии. Правосъдната я поставям преди всичко. Оттам нататък се стартира икономическа, финансова, данъчна в случай че щете, здравна и така нататък За това ще бъде много комплицирано да се усети, съобщи още Хаджигенов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР