И БСП се обявиха за предсрочни парламентарни избори. От сформиорането

...
И БСП се обявиха за предсрочни парламентарни избори. От сформиорането
Коментари Харесай

И БСП се обявиха за предсрочни парламентарни избори след меморандума на ПП-ДБ

И Българска социалистическа партия се оповестиха за предварителни парламентарни избори. От сформиорането на актуалното ръководство до момента от партията на Корнелия Нинова желаеха единствено събаряне на държавното управление, само че не и следващ ексклузивен избор за Народно заседание (НС). 

По мотив, който през вчерашния ден бе препоръчан на ГЕРБ, Нинова сподели пред кореспонденти в Народното събрание: „ Това е меморандум на позора на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “. Партиите, които щяха да изчегъртват ГЕРБ, които арестуваха Борисов, които щяха да сменят модела на ръководство, в този момент оферират на Борисов и на същия модел 50% от страната. “

Тов бил и меморандум – признание, че „ сглобката “ съществувала единствено с цел да си разпределя постове. 

„ Трето, това е доста гласовит пестник за Бойко Борисов. Ако въобще ГЕРБ седнат на договаряния по този меморандум, значи, че той е сложил изцяло партията си ГЕРБ на колене пред Политическа партия и Демократична България. И четвърто, единственият излаз от тази обстановка е избори 2 в 1 “, добави Нинова. Припомняме, че през юни би трябвало да има избори за Европейски парламент. Затова и от Българска социалистическа партия желаят избори 2 в 1. 

От самото начало на това ръководство в това НС за следващи предварителни избори упорстват и от радикалната партия " Възраждане ". С днешното изказване на Нинова към тях се причисли и Българска социалистическа партия. 

 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР