И без да виждаме точните данни, знаем, че големите компании

...
И без да виждаме точните данни, знаем, че големите компании
Коментари Харесай

Тим Кук, Apple и колко милиона е получил за 2021 г.

И без да виждаме точните данни, знаем, че огромните компании в софтуерния бранш изкарват ужасно доста пари на ежедневна, месечна и годишна база.

Разбира се, не е лишено от логичност, когато компанията е в напредък и чудесно финансово положение, хората на управнически позиции в нея да взимат суми, които елементарните хора биха нарекли галактически.

Изпълнителният шеф на Apple - Тим Кук, не прави изключение, като даже е повишил парите, които е взел за 2021 година с над 500% (да, тъкмо по този начин, няма грешка).

Според The Hollywood Reporter, Кук е прибрал 98.7 милиона $ за 2021 година Едва 3 милиона от тази сума идват от заплата, малко над 13 милиона са от обезщетения, а забележителната сума от 82.3 милиона $ е под формата на акции.

Останалите шефове в Apple могат да се похвалят с надалеч по-скромни суми - 27 милиона $. Големите хонорари идват и след много сполучлива изпратена година.

Филмовите продукции на Apple завоюваха седем награди Еми през 2021 година, до момента в който от софтуерна позиция на пазара бяха пуснати iPhone 13, нов MacBook Pro, актуализирани AirPods и ново поколение Apple Watch, напомнят от The Hollywood Reporter.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР