И България вече може да се похвали с първия хип-хоп

...
И България вече може да се похвали с първия хип-хоп
Коментари Харесай

Хип-хоп сериал заснеха и у нас

И България към този момент може да се похвали с първия хип-хоп сериал. "Лъжливи рими " ще се излъчва от 12 септември, в 22,00 ч., по телевизия Евроком. Лентата е изпълнена с доста драма, интриги и обрати и съгласно създателите й отразява българската действителност: корупцията по високите етажи, подправените вести, платените медии, беззаконието и неналичието на полезности.
Сценарият на музикалната сага е написан от Борислав Огнянов и Стелиан Димитров и е въодушевен от действителни лица и събития. В историята се споделя за двама другари - богато и оскъдно момче, които се борят с всички сили да станат известни, само че на цената на доста неистини и измами.
Сериалът "Лъжливи рими " дава обещание да трансформира част от актьорите си в новите хоп-хоп звезди на България. В сериала вземат участие рапърите Зипо и Слаш, танцьорката и хореограф Мимс Бонева, DJ Ganx и други Стелиан Димитров, който е и режисьор на продукцията, показа, че участниците в сериала са над 200 души. "Това са нови и недоказани имена в киното и телевизионните сериали, които получиха късмет за изява. 90% от техническия екип също е с дебют в снимането на сериали ", добави той.
"Лъжливи рими " се състои от 12 епизода, като всеки е с дълготрайност от 22 минути. Ще има и 13-а серия, която ще е бонус и ще бъде снимана, откакто се излъчат останалите. За задачата екипът ще провежда събитие с всички участници и почитатели на продукцията, което ще е част от последния епизод.
"Какъв ще е финалът - зависи от зрителския интерес. Главният воин ще бъде прострелян, като в последните фрагменти ще стане ясно кой е поръчал покушението против него и дали ще оживее ", разкри режисьорът.
Хип-хоп сагата "Лъжливи рими " е и първият игрален сериал, който се продуцира от компании отвън София, а точно от "Plovdiwood Ent. " и "Devil Cinema ".


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР