И аз също 10 пъти му казах, че не искам

...
И аз също 10 пъти му казах, че не искам
Коментари Харесай

Нова Брутална Схема Се Вихри В България: Бригада От Майстори Нахлува И Изнудва За Колосални Суми!

„ И аз също 10 пъти му споделих, че не желая да вършат нови, желая да ги залепят ”, сподели пострадалият.

След още час единият от майсторите се показва за някогашен пандизчия, а сумата, която към този момент желаят от дядо Иван, е 1400 лв..

След още 15 минути сумата набъбва с още 2000 лв.. Дядо Иван е надупчен с шило по ръката и е застрашен. „ До стотинка ми взеха парите – общо 3000 лв. ”, добавя пострадалият.

Бригадата измамила и Ани Иванова. „ Дойде един господин една вечер, предложи ми разчистване на улуци. Споразумяхме се за някаква рационална цена – 30 лв. за разчистване на водосток и 70 лв. за възможни заварки на место. Впоследствие желаеха 2700 лева, платила съм 550 ”, съобщи тя.

Дядо Иван твърди, че на 5 ноември е подал сигнал в полицията. Според локалната власт от майсторите на улуци пропищели и в прилежащите села Климент, Московец, Богдан и Иганово.

„ В нашето село 5 случая имаме на потърпевши фамилии. Те работят по една и съща скица. Отиват при хората, показват се, че ще им свършат нещо дребно за минимална сума от към 50 лв.. Свалят съвсем всички улуци. И стартират със закани да желаят доста огромни суми ”, уточни Славка Червенкова, кмет на с. Каравелово.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи в Пловдив настояват, че до момента сигнали за сходни измами не са получавали.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР