И аз не исках да коментирам повече каквито и да

...
И аз не исках да коментирам повече каквито и да
Коментари Харесай

Белянова недоумява как Терзийски е сигурен какво решение ще вземе съдът за Ивайло Иванов

" И аз не желаех да разясня повече каквито и да е дейности на Борисов и слугинажа му, само че няма по какъв начин да не отвръщам.
Когато те гонеха и уволняваха без да съблюдават закона и твърдяха невярни неща, без да бъдат осъществени инспекции и извършени дисциплинарни производства, можеше, а в този момент не може. Нали сякаш всички сме равни пред закона!
 Отстраненият основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Не скърбя за нищо, което съм направил Отстраненият основен секретар на Министерство на вътрешните работи: Не скърбя за нищо, което съм направил
" Тръгвам си от Министерство на вътрешните работи с високо и гордо вдигната глава. Не скърбя за нищо, което съм направил ", съобщи пред публицисти отстраненият главе...
Да не приказваме, че стотици сме очевидците на бруталното полицейско принуждение по време на митингите, в това число и на обгазяването на протестиращите, за което тъкмо някогашният министър Терзийски даде информация единствено тъй като съдът го задължи. И освен сме очевидци, само че пазим и доказателства.
, " че това престъпление (освобождаването на Ивайло Иванов) ще бъде поправено от съда ". От къде тази липса на всякакво съмнениe ", във Facebook.
" Нали съдът взема решение по вътрешно разбиране? Или няма никакво подозрение, че в " тяхна страна " с " техните прокурори " и " техните съдии " правораздаването е единствено за " техните хора "? "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР