„И Асен Василев, и Кирил Петков за ГЕРБ са персона

...
„И Асен Василев, и Кирил Петков за ГЕРБ са персона
Коментари Харесай

Проф. Ангелов: И Асен Василев, и Кирил Петков за нас са персона нон грата

„ И Асен Василев, и Кирил Петков за ГЕРБ са личност нон грата”. Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " на NOVA NEWS Костадин Ангелов от ГЕРБ.

„ Ще гласуваме срещу кабинета – ние сме поредни в тази позиция”, сподели той и подсети, че ГЕРБ са внесли вота на съмнение. „ В тези месеци, в които те ръководят, слушаме единствено лъжи”, добави Ангелов. Сред тези, които уточни, е отстъпката от 25 ст. на литър гориво при зареждане на бензиностанция. „ Днес си заредих колата, няма такова нещо”. Като си изискал отстъпката, не знаели защо става въпрос”.

На въпрос каква оценка дават на държавното управление на Кирил Петков той отговори, че я дават жителите и уточни последните социологически изследвания. „ Техният аероплан лети надолу без да има водач в самолета. Сменят си водачите постоянно”.

Ангелов удостовери, че в случай че мандатът бъде връчен на ГЕРБ, са разискали той да бъде върнат незабавно и че най-хубавото за момента е да се отиде на избори. Депутатът уточни още, че влизаме в сериозен свръхдефицит и в серпантина от инфлация.

Той разяснява като сбъркана и процедурата по изпъждане на съветските дипломати. " Това към този момент е реалност. Този факт е държанието на една страна. Ние не можем да накараме България да застане на колене, тъй като някоя друга страна - в тази ситуация Руската федерация - казава: " Променете си решението ". Това е нашето решение. То може да е неверно. България е суверенна страна и ние би трябвало да запазим лицето на България неопетнено ".

Според него би трябвало да създадем по този начин, че България да излезе от " този скандал " с естествени отношение с Руската федерация. " Ние сме избрали нашата страна в тази война. Ние сме на страната на Украйна. Но в тази обстановка ние би трябвало да мислим за годините напред пред нашата страна, за българите, които живеят там ".
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР