И Асен Василев, и Кирил Петков за ГЕРБ са персона

...
И Асен Василев, и Кирил Петков за ГЕРБ са персона
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов: И Асен Василев, и Кирил Петков са "персона нон грата" за нас

" И Асен Василев, и Кирил Петков за ГЕРБ са " личност нон грата ". Това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " на NOVA NEWS националният представител от ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов.

" Ще гласуваме срещу кабинета – ние сме поредни в тази позиция ", сподели той и подсети, че ГЕРБ са внесли вота на съмнение. " В тези месеци, в които те ръководят, слушаме единствено неистини ", добави Ангелов. Сред тези, които уточни, е отстъпката от 25 ст. на литър гориво при зареждане на бензиностанция.

" Днес си заредих колата, няма такова нещо ". Като си изискал отстъпката, не знаели защо става въпрос ". На въпрос каква оценка дават на държавното управление на Кирил Петков той отговори, че я дават жителите и уточни последните социологически изследвания. " Техният аероплан лети надолу без да има водач в самолета. Сменят си водачите непрекъснато ".

Ангелов удостовери, че в случай че мандатът бъде връчен на ГЕРБ, са разискали той да бъде върнат незабавно и че най-хубавото за момента е да се отиде на избори. Депутатът уточни още, че влизаме в сериозен свръхдефицит и в серпантина от инфлация.

Той разяснява като сбъркана и процедурата по изпъждане на съветските дипломати. " Това към този момент е реалност. Този факт е държанието на една страна. Ние не можем да накараме България да застане на колене, тъй като някоя друга страна - в тази ситуация Руската федерация - споделя: " Променете си решението ". Това е нашето решение. То може да е неверно. България е суверенна страна и ние би трябвало да запазим лицето на България неопетнено ".

Според него би трябвало да създадем по този начин, че България да излезе от " този скандал " с естествени отношение с Руската федерация. " Ние сме избрали нашата страна в тази война. Ние сме на страната на Украйна. Но в тази обстановка ние би трябвало да мислим за годините напред пред нашата страна, за българите, които живеят там ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР