I Am Maximus излезе впечатляващ победител от Grand National 2024

...
I Am Maximus излезе впечатляващ победител от Grand National 2024
Коментари Харесай

I Am Maximus се прибира у дома, за да спечели Grand National 2024 след вълнуващо състезание в Aintree

I Am Maximus излезе впечатляващ победител от Grand National 2024 в Aintree, като се оказа прекомерно добър за своите противници и донесе на Уили Мълинс първата му победа от 2005.

Трениран от Мълинс и язден от Пол Тауненд, I Am Maximus се втурна в фамозния конфликт, с цел да завоюва триумф като общ любимец със 7-1, движейки се към финалната линия с едвам противник в панорама, до момента в който наблюдава миналогодишния триумф в Irish Grand National. Това даде на Мълинс, чиято 94-годишна майка умря през февруари, победа за първи път от 19 години, единствено седмици след гибелта на майката на ирландеца, откакто преди този момент победи с Hedgehunter.

Това беше първа победа на Ейнтри за прочувствения Тауненд, доста благополучен и едвам успяващ да скрие сълзите си след надпреварата. Той сподели: „ Това е необикновено съревнование и необикновен кон и е малко сюрреалистично, в случай че би трябвало да съм почтен! “ Delta Work на Гордън Елиът беше втори с Минела Индо и Рейчъл Блекмор на трето и Галвин, различен от конете на Елиът, който тази г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР