„И 3-ти март от един празник, който се беше вписал

...
„И 3-ти март от един празник, който се беше вписал
Коментари Харесай

Костадинов: Трябва да си припомним, че за да я има България всеки трябва да прави жертви


„ И 3-ти март от един празник, който се беше вписал много рутинно в обичайния празничен календар на българския народ, внезапно още веднъж изпъкна, тъй като 145 години по-късно е мъчно да си представим даже по какъв начин са се чувствали нашите далечни прародители, когато са усетили за първи път свободата “. Това съобщи ръководителят на партия „ Възраждане “ Костадин Костадинов във връзка Националният празник.

„ На днешния ден обаче би трябвало да си спомним по-важното, че свободата, както я имаме през днешния ден, можем на следващия ден да я нямаме. Свободата не е даденост. За нашата независимост са починали десетки хиляди български и съветски бойци по време на Руско-турската освободителна война. Нашата татковина е издигната върху костите на още десетки и стотици хиляди българи, които дадоха живота си за обединяването на разпокъсаните български земи. Днес ние би трябвало да си напомним, че с цел да я има България и всеки един от нас би трябвало да прави жертви “, разясни Костадинов.

„ 3-ти март е денят на българската независимост. 3-ти март е денят, в който всички ние си припомняме, че сме свободен народ, и 3-ти март е денят, в който би трябвало да се сещаме, че в случай че желаеме, можем да бъдем още по- свободни, тъй като през днешния ден свободата ни значително е фантазия, сподели още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР