И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство след изборите

...
И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство след изборите
Коментари Харесай

Борисов: И 150 депутати да имаме с ДПС, правителство само с тях няма да направим

И 150 депутати да имаме с Движение за права и свободи, държавно управление след изборите единствено с тези две партии няма да има. 

 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

 

Делян Пеевски обаче позволи ГЕРБ и Движение за права и свободи да имат над 161 гласа в идващия парламент и да ръководят дружно.

" Нека хората да решат. Може пък да имаме 161 и тогава ще мислим още веднъж ", сподели ръководителят на Движение за права и свободи.

 

Не зная до този миг претендентът за длъжностен министър председател да е изискал срещи с фрагменти от ГЕРБ за назначението им на министри, заяви водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Президентът е виновен човек и няма да хвърли страната в конституционна рецесия. Това е негов избор и ние го одобряваме, само че видяхме, че господин Андрей Гюров го оповестиха за изменник, тъй като не бил приказвал никой с него. Изобщо чухме доста неща, разнообразни от истината през последните дни. Това, което най ме радва и ме прави благополучен е, че в тези 9 месеца сме повишили раждаемостта, дамите ще ме схванат какво желая да кажа. Това държавно управление нещо доста хубаво сме свършили, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и законодателните промени, които незабавно се наложи да направи Народното събрание поради Конституцията и избора на длъжностен министър председател. И кой е направил предложенията за конституционната промяна

Аз имам добра памет за неща, в които съм взел участие. Специално за Конституцията постоянно сте чували, че поддържам Христо Иванов и неговите оферти. Аз не съм взел участие даже в диалозите, свързани с Конституцията, тъй като това е нещо, което се преподава в университета, учи се за него доста години за него и имаме доста положителни конституционалисти. Не виждам нещо Христо Иванов да е отговорен, не се трансформират закони, а се доизчистват елементи да им се пази мястото на хората до момента в който са служебни министър председатели, изясни Бойко Борисов.

 

Калин Стоянов се оправи добре с Шенген и с границата. От вчерашното известие на Министерство на вътрешните работи кой е назначил дамата на Нотариус също стана ясно. Калин Стоянов е персонално предопределение на Бойко Рашков като министър. Нека да имат всички памет. Моята памет е, че имаше доста ясни решения - и за Украйна, и за енергетиката, и за обществената сфера - пенсиите. Трите партии внасяхме дружно предложение и след това го гласувахме дружно, дружно гласувахме и бюджета ", сподели водачът на ГЕРБ.

 

И посъветва досегашните сътрудници от " Продължаваме промяната " и Демократична България да отидат на спектакъл.

" На мероприятието на Политическа партия чухме какви ли не неприятни неща за нас и в това време след изборите отново сме щели да си приказваме. Аз ги поучавам да отидат на една много хубава режисура " Език мой, зложелател мой ", да я изгледат. Ако продължат по същия метод просто няма да си приказваме повече ", заключи Бойко Борисов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР