И 150 депутати да има ГЕРБ и ДПС след изборите,

...
И 150 депутати да има ГЕРБ и ДПС след изборите,
Коментари Харесай

Борисов: Правителство с ДПС няма да правим, дори и да имаме общо 150 депутати!

" И 150 депутати да има ГЕРБ и Движение за права и свободи след изборите, държавно управление сред тези две партии няма да има ", съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

Той разяснява измененията в Конституцията, засягащи избора на длъжностен министър председател и държавно управление.

" Аз имам добра памет за неща, в които съм взел участие. Специално за Конституцията съм казвал, че поддържам Христо Иванов и неговите оферти. Аз даже не съм взел участие в диалозите за Конституцията. Не виждам Христо Иванов да е отговорен за нещо, с цел да понася отговорност. Аз постоянно съм вярвал на Христо Иванов. И като министър на правораздаването ", уточни Борисов.

На въпрос знае ли за имена на министри в идния длъжностен кабинет, Борисов отговори: " Не и не се меся. Изобщо ". До този миг не знам да е поискана среща с фрагменти на ГЕРБ, посочи още Борисов.

Относно избора на Димитър Главчев за длъжностен министър председател, Борисов разяснява: " Президентът е виновен човек и няма да хвърли дъражвата в конституционна рецесия. Това е негов избор и ние го одобряваме. Видяхме доста неща. Но това, което най ме радва е, че през тези 9 месеца сме повишили раждаемостта. В това държавно управление нещо доста хубаво сме свършили ".

Калин Стоянов се оправи добре с Шенген, оправи се добре с границата. От вчерашното известие на Министерство на вътрешните работи кой е назначил дамата на Нотариуса, също стана ясно. Калин Стоянов е персонално предопределение на Бойко Рашков. До последния му ден като началник на една от най-важните дирекции - Борба с проведена престъпност. Връщам се на върпоса с паметта - дано имат всички памет. Много забавно ми беше тези дни, най-много, че сме повишили раждаемостта. Масово се нараснала раждаемостта. За всичко останало, паметта ми е, че имаше доста ясни кардинални решения - и за Украйна, и за енергетиката, обществената сфера, добави още водачът на ГЕРБ.

На мероприятието на ПП-ДБ чухме какви ли не неприятни неща за нас, само че в това време след изборите отново сме щели да си приказваме. Аз ги поучавам да изгледат поставновката " Език мой, зложелател мой ". Ако продължат по същия наичн - няма да си приказваме, означи Борисов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР