Хюстън спечели със 122:121 като гост срещу шампиона Голдън Стейт

...
Хюстън спечели със 122:121 като гост срещу шампиона Голдън Стейт
Коментари Харесай

Хюстън с инфарктна победа на старта на НБА

Хюстън завоюва със 122:121 като посетител против първенеца Голдън Стейт в дуел от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация.

Изстрел на Кевин Дюрант в последните секунди влезе в коша, само че след обширен обзор на обстановката съдиите вярно анулираха точките поради изтеклото време при офанзивата на Уориърс.

Тройка на Тревър Ариза 2.09 минути преди края на четвъртия интервал разреши на гостите да създадат поврат, а Пи Джей Тъкър от наказателната линия вкара още две точки за спечелилите.

Патрик Маккау осъществя панер за Голдън Стейт, само че тя не беше задоволителна да бъде избегнато провалянето на старта на сезона.

Къри вкара 22 точки за домакините, а съотборникът му Дюрант се отличи с 20 точки. Клей Томпсън добави още 16 точки за състава на Уориърс.
Джеймс Хардън означи 27 точки за Рокитс, а Ерик Гордън добави още 24 точки за спечелилите.

В друга среща от НБА, играна през нощта, Кливанд победи със 102:99 вкъщи против Бостън.

Леброн Джеймс означи 29 точки, като 13 от тях бяха вкарани в последния интервал. Джейлън Браун се отличи с 25 точки за Селтикс, до момента в който съотборникът му Кайри Ървинг приключи с 22 точки и 10 асистенции.

Бостън навакса закъснение от 18 точки и даже съумя да поведе в резултата малко повече от две минути преди края на дуела.

По време на дуела тежка травма получи крилото на гостуващия тим Гордън Хауърд.

Мачове от постоянния сезон в Националната баскетболна асоциация (НБА):

Голдън Стейт - Хюстън 121:122
Кливланд - Бостън 102:99/БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР