ХЮСТЪН - Местна църква започва от нулата, след като нейният

...
ХЮСТЪН - Местна църква започва от нулата, след като нейният
Коментари Харесай

Пасторът от района на Хюстън казва, че църковно оборудване на стойност близо 20 000 долара е откраднато от ремарке за съхранение

ХЮСТЪН - Местна черква стартира от нулата, откакто нейният свещеник сподели, че движимости на стойност близо 20 000 $ са откраднати от складово оборудване. Сега църквата моли общността да им помогне да си стъпят на краката преди празниците.

„ Спряхме към 6 тази заран в двора, с цел да закачим ремаркето, както нормално вършим. Но беше го нямало. Някак си се оглеждах за него, мислейки, че е някъде другаде, само че видях счупената кутия и разбрах, че го няма ", сподели свещеник Джъстин Гингрич.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

Пастор Гингрич беше съвсем насълзен, когато разбра, че филмовият откъс на неговата черква и цялата му упорита работа през последните две години са изчезнали.

На негово място В неделя сутринта той откри три счупени ключалки и строшен ботуш в оборудването Life Storage на East T.C. Jester Boulevard in the Heights.

„ Плаках доста тази заран. Трудно е да се навиеш на това, мъчно да се навиеш с 4-годишната си щерка, която също обича църквата “, сподели Гингрич.

Пастор Гингрич стартира Restore Houston Church по време на пандемията от Коронавирус през 2021 година Църквата към този момент има към 60 членове, в това число 20 деца, някои от които на 6-месечна възраст.

„ Ние в действителност наемаме от YMCA на West 34th Street. Част от това, което означаваше за нас е, че нямаме непрекъсната постройка, тъй че държим всичко, което църквата ни употребява тук в неделя сутрин; от нашите високоговорители, нашите звукови дъски, нашите камери за стрийминг онлайн, цялото ни аудио съоръжение и цялото ни съоръжение за детско служение “, сподели Гингрич.

„ Внасяме всичките си доставки. Внасяме цялата си образователна стратегия. Внасяме във всичките ни ограничения за сигурност за настаняване и овакантяване на деца, това е наш приоритет номер едно. Така че, когато всичко това е взето от вас, това е удар в червата “, сподели Линдзи Липър, свещеник за фамилии и грижи в Restore Houston Church.

ПРЕДЛОЖЕНО:

Според Гингрич, ремаркето е било паркирано в складовото оборудване от близо две години.

„ Ние беше го разрушил един път преди този момент. Но методът, по който го паркирам, го паркирам по този начин, че да не можете да проникнете през задната врата, а ние окосахме страничната врата с верига, с цел да не можете да влезете “, изясни Гингрич.

< /p>

Общо Гингрич пресмята загуба на близо $20 000 в откраднато съоръжение. Той е подал сигнал в полицията на Хюстън и в този момент претърсва региона за видео за наблюдаване.

Въпреки това, защото наоколо няма други ремаркета са били развалени или взломени, той се тормози, че църквата може да е била набелязана.

„ Самото ремарке беше покрито и моята застраховка ще покрие най-много всичко, което е на стойност $1000 или повече. Предизвикателството с това е, че доста електронно съоръжение в действителност не коства 1000 $ “, сподели Гингрич.

За да помогнете на църквата Restore Houston, щракнете тук.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР