Хюстън - Брутална седмица за отиващия си кмет Силвестър Търнър.Илюстрация

...
Хюстън - Брутална седмица за отиващия си кмет Силвестър Търнър.Илюстрация
Коментари Харесай

Жестока седмица за отиващия си кмет на Хюстън - Какво искате да кажете?

Хюстън - Брутална седмица за отиващия си кмет Силвестър Търнър.

Илюстрация A - разкритието, че кметът се е опитал да наложи на финансираната от данъкоплатците Houston First Corporation цената от 124 000 $ за неговата „ наследствена “ книга.

Нашият помощник на Fox 26 Бил Кинг разбра това, което той разказа като " суетност " том.... И подвигна доста огромен, доста обществен " червен байрак "

" Това няма нищо общо с града. Това няма нищо общо с Хюстън първо. Това е персонален план от него. " Бил Кинг, предприемач от Хюстън, колумнист, помощник на FOX 26,

По-малко от 24 часа по-късно първият ръководител на Хюстън Дейвид Минсбърг разгласи, че организацията няма да заплати за книгата - значително, тъй като средствата, събрани за обядът за респект към положението на града беше пресушен.

Което ни води до - " доказателство Б " - намерено враждебното и безогледно отношение на Търнър към проверяващата кореспондентка Ейми Дейвис.

"... и желая да знаеш, че няма да ти се размине това - ти си недодялан! " Силвестър Търнър, кмет на Хюстън

Уважавам моята сътрудник Ейми Дейвис. Тя постоянно е практикувала публицистика с честност и храброст... непрекъснато без боязън да задава сложни, само че обективни въпроси.

Този продан не се отрази добре на кмета.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР