ХЮСТЪН (AP) — Запис от телесна камера, разпространен от полицията

...
ХЮСТЪН (AP) — Запис от телесна камера, разпространен от полицията
Коментари Харесай

Залпове от стрелба, докато полицаи се изправят срещу стрелеца от мегацърквата в Хюстън, разпространен запис на телесна камера показва

ХЮСТЪН (AP) — Запис от телесна камера, публикуван от полицията в Хюстън в понеделник, демонстрира служители на реда отвън дежурство с извадени оръжия, до момента в който се изправят против жена, която отвори пукотевица в мегацърквата на популярния свещеник Джоел Остийн в Хюстън по-рано този месец, преди тя да бъде убита.

Хюстънската полиция пусна запис от двама от нейните чиновници, които са били в църквата Лейкууд, както и видео от заместник-шерифа на окръг Харис. На него се виждаха служители на реда, приклекнали с извадени револвери измежду звуците от повтарящи се мощни изстрели.

Изстрелите отекнаха в цялата постройка на църквата, до момента в който служителите на реда се приближаваха към източника на стрелбата. „ Оставете оръжието, в този момент “, може да се чуе по какъв начин споделя офицер, преди да стреля с оръжието си. Друг служител на реда предизвести: „ Тя може да има бомба. “

По-късно служител на реда заяви по радиото: „ Стрелецът падна. Изглежда, че има нещо завързано на гърдите си. Друг служител на реда е изискал бомбения отряд.

Полицията споделя, че 36-годишнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР