Hyundai Tucson идва и по кината - в новия филм

...
Hyundai Tucson идва и по кината - в новия филм
Коментари Харесай

Tucson Звярът като холивудска звезда - видео

Hyundai Tucson идва и по кината - в новия филм на Sony Pictures "Uncharted " той влиза в ролята на концептуално транспортно средство с много описателното име "Beast ". На екрана SUV-ът се отличава с многостранни благоприятни условия и футуристичен дизайн.

Освен "Beast ", във кино лентата могат да се видят още и серийният модел на Tucson, както и моделите G90, G80 и GV80 на премиум марката Hyundai Genesis. Световната премиера на кино лентата е на 11 февруари във Англия и на 18 февруари в Съединени американски щати и други международни кинопазари.

Екшън-приключенският филм от Sony Pictures е основан на известната видео игра на PlayStation „ Uncharted “ от разработчика на компютърни игри Naughty Dog. Във кино лентата хитрият апаш Нейтън Дрейк, изигран от Том Холанд, е вербуван от умел ловджия на съкровища Виктор „ Съли “ (Марк Уолбърг), с цел да възвърне благосъстоянието, изгубено от Фердинанд Магелан преди 500 години. Това, което стартира като обир, се трансформира в забързана конкуренция по света за дуото.



Антагонистът на кино лентата е безскрупулния Монкада, изигран от Антонио Бандерас. Той има вяра, че тсъс фамилията си са законните наследници на съкровището.

Ако Нейт и Съли съумеят да дешифрират улики и да решат една от най-старите мистерии в света, те имат късмет да намерят богатство на стойност 5 милиарда $ и може би даже да намерят от дълго време изгубения брат на Нейт - само че единствено в случай че се научат да си сътрудничат.

Tucson "Beast " се характеризира със здрав екстериор с подсилени брони, гуми и друго съоръжение, уместно за потребление навън с цел да бъде добре квалифициран за лов на съкровища.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР