Hyundai представи нов модел от спортното семейство N. i20 N

...
Hyundai представи нов модел от спортното семейство N. i20 N
Коментари Харесай

Hyundai пуска конкурент на Fiesta ST

Hyundai показа нов модел от спортното семейство N. i20 N Line постъпва в продажба следващата година и ще се бори за клиенти със субкомпактни бегачки като Volkswagen Polo GTI и Ford Fiesta ST.
 Hyundai пуска съперник на Fiesta ST

Спортната версия се отличава от общоприетия i20 по нападателната предна ризница и черната радиаторна решетка. Задната ризница също е изменена - добавени са украшения в жанр " дифузьор ", а под нея се подава двоен хромиран накрайник на ауспуха.

 Hyundai пуска съперник на Fiesta ST

В салона на i20 N Line са инсталирани спортни седалки с червени шевове, каквито има и на кормилото. Скоростният лост е облечен с кожа, а накладките на педалите са железни.
 Hyundai пуска съперник на Fiesta ST

Моделът ще се предлага с два мотора. Базовият е 1.2-литров с мощ 84 к.с. Срещу в допълнение възнаграждение ще може да се поръча трицилиндров 1.0-литров турбодвигател със 100 или 120 коня, допълнен с 48-волтова хибридна система и седемстепенна роботизирана трансмисия.

Базовото съоръжение включва 17-цолови колела, дигитален приборен панел и редица системи за сигурност е асистенция. Цена и по-подробни характерности ще бъдат оповестени през 2021 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР